N-VA Tremelo-Baal-Ninde verkiest nieuw afdelingsbestuur

Op 1 maart 2011

Binnen de N-VA worden om de drie jaar de partijraad en alle besturen samengesteld door verkiezingen waar alle leden kunnen aan deelnemen. De leden van N-VA Tremelo–Baal-Ninde hebben unaniem een nieuw tienkoppig afdelingsbestuur verkozen. Graag stellen we u hierbij onze vernieuwde en verjongde ploeg voor. Het is een heterogeen samengestelde groep van mensen die er voor willen gaan.
Door het verkiezen van twee twintigers in ons dagelijks bestuur geeft N-VA ook duidelijk het signaal dat jongeren nauw betrokken zijn bij ons lokaal beleid.

Luc Van Eesbeek werd verkozen als voorzitter en Nick De Rijck (Beulkensstraat, Baal) als ondervoorzitter .

Verder is ook Schepen en Gemeenteraadsvoorzitter Koen De Vadder tot het bestuur toegetreden.  

Nu durven veranderen
Bij de laatste federale verkiezingen heeft de N-VA resoluut gekozen voor verandering. De kiezer is ons hierbij massaal gevolgd. De N-VA ijvert voor een zelfstandig Vlaanderen, waarin een warme samenleving centraal staat.
Ook voor Tremelo-Baal is onze boodschap duidelijk. Met de N-VA en de verandering waarvoor we als partij staan, willen we bij de gemeenteraadsverkiezing van 2012 het politieke landschap hertekenen. Een vernieuwde en verjongde ploeg, die we hier graag aan U voorstellen staat hiervoor klaar.
N-VA wil een alternatief bieden aan de inwoners van Tremelo-Baal-Ninde die bij het huidige beleid een aantal knipperlichten of zelf alarmlampen plaatsen. Aan de hand van zeer concrete voorbeelden zullen we onze visie op een nieuw beleid aan de inwoners van Tremelo-Baal–Ninde voorleggen.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is